Værksted

Værksted med stort V

Et halvt år i Bruce Springsteens nabolag betyder, at vi nu har et af de bedste guitarværksteder i landet.

Der er stor forskel på at bygge en guitar og på at reparere dem. I Woodstock Guitars har vi fokus på det sidste. Lars, der har 20 års erfaring i guitarreparationer, og til daglig passer værkstedet, tog konsekvensen og arbejdede et halvt år gratis på et anerkendt amerikansk guitarværksted. Værkstedet er et af de helt store i USA med mange års erfaring i professionelle guitarreparationer.

”I virkeligheden var jeg et halvt år i mesterlære hos nogen af de bedste. Og selvom jeg har arbejdet med at reparere guitarer i mange år, var det fantastisk lærerigt at arbejde med cremen af amerikanske guitarreparatører et helt halvt år.”

Lars

Nyt værktøj

En simpel ting som værktøj er ikke så simpelt endda. Og efter Lars har været i USA, er vi nu beriget med alskens specialværktøj, som kun kan fås i USA. Det betyder, at vi kan udføre reparationerne endnu mere autentisk og godt, end vi kunne før. Det amerikanske værksted gik meget op i at lave sit eget værktøj, og det er en ting vi i Woodstock Guitars har taget til os.

Fokus på reparationer

Det er helt bevidst, at vi i Woodstock Guitars ikke bygger guitarer, men lægger arbejdet i at levere et godt resultat ved reparationer. Ofte overlader kunderne os et meget værdifuldt instrument, og derfor er reparationer i høj grad en tillidssag.

”Vi vil gerne være gode til at reparere de fine instrumenter. Og det er to helt forskellige discipliner. At reparere er krævende på helt andre områder end at bygge. Hvis man ikke kan lave et ordentligt båndskift, risikerer man at ødelægge hele instrumentet,” siger Lars.

Fakta:

Når du køber en guitar i en af Woodstock Guitars’ butikker i København eller Aarhus, kan du være sikker på, at den har været en tur på værkstedet inden den kommer i butikken. En guitar købt hos Woodstock Guitars kan garantijusteres op til en måned efter køb, så du kan spille den til og derefter få den justeret til igen.

Vi udfører en række forskellige reparationer, blandt andet båndskift, justeringer, nye sadler, skift af stemmeskruer, brudreparationer, nye jackstik, for blot at nævne nogle af de ting, vi laver på vores værksted.

Strathead2