PRS Guitars

Paul Reed Smith Guitars (PRS) er en ikonisk guitarproducent med en rig historie og et stærkt fokus på præcisionshåndværk.

Virksomheden er startet af Paul Reed Smith i Maryland, USA, i 1985 og har siden etableret sig som en højt respekteret guitarproducent. PRS Guitars’ designfilosofi er en fusion af tradition og innovation, og PRS-guitarer kombinerer klassisk æstetik med topmoderne teknologi, med enestående spilbarhed og lyd rom resultat.

Den Grammy-vindende guitarist Carlos Santana har haft et vedvarende partnerskab med PRS Guitars, hvilket har resulteret i signaturmodeller, der fortsat præger rock- og latinmusikkens lyd. John Mayer, en anden Grammy-vinder, samarbejdede med PRS om at udvikle John Mayer Silver Sky.

Andre bemærkelsesværdige kunstnere, der har vedtaget PRS-instrumenter, inkluderer Mark Tremonti fra Alter Bridge, Dave Navarro og David Grissom. Disse kunstnere er et vidnesbyrd om PRS’s tiltrækningskraft på tværs af forskellige genrer, fra rock til blues og derudover.

I en verden af præcisionsfremstillede guitarer er PRS Guitars kendt for deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer og urokkelige fokus på kvalitet.

Woodstock Guitars har altid et udvalg af PRS-guitarer i Danmark, lige fra SE-modeller via Core til super eksklusive Private stock-mesterværker.